Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Reala

Ancelotti: Modrić dobro radi u sredini i daje balans momčadi

'Real Madrid\'s Luka Modric (L) falls in the penalty area next to Granada\'s Pape Diakhate during their Spanish first division soccer match at Los Carmenes stadium in Granada August 26, 2013. REUTERS/
'JON NAZCA'
27.08.2013.
u 21:46

- Shvatili smo da možemo lako kontrolirati rezultat iako nismo igrali naročito dobro, nismo bili na visokoj razini

Diego Lopez brani dobro i to je sve što ću reći o vratarima, kaže trener Reala Carlo Ancelotti o daljnjem boravku Casillasa na klupi

Luka Modrić neće se nazabijati golova dok mu je trener Carlo Ancelotti. Nije ni dosad bio gol-igrač, ali kako ga očito Talijan na klupi Reala vidi isključivo kao zadnjeg veznog, golova će biti još manje.

– S njim momčad ima dobar balans. Puno radi na terenu, a važna nam je i njegova dobra igra s Di Marijem. Tu dobivamo na pritisku, to nam je prednost – objasnio je svoju ideju trener Reala.

– Istina je da nismo zabili drugi gol, ali i ovo je dobra pobjeda. Shvatili smo da možemo lako kontrolirati rezultat iako nismo igrali naročito dobro, nismo bili na visokoj razini, ali igrali smo s puno ofenzivnih igrača, bili smo kompaktni i zadovoljan sam.

I dalje je, bez obzira na pobjedu Madriđana od 1:0, velika priča sjedenje na klupi Ikera Casillasa na koju ga je posjeo Jose Mourinho prošle sezone, a tu ideju slijedi i Ancelotti.

– Diego Lopez branio je u prve dvije utakmice i branio je dobro, to je sve što ću reći o toj temi.

– Iker je drukčiji od svih, on je zaslužio da svi prema njemu budemo dobri ako je to prava riječ – oglasio se izbornik Španjolske Vicente del Bosque kojem sigurno nije svejedno što mu reprezentativni vratar ne brani.

>>Pogledajte kako je Modrić predriblao obranu Granade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije